Στις περισσότερες περιπτώσεις που ο ηλιακός σας δεν ζεσταίνει καλά , δεν λειτουργεί η αντίσταση ή παρουσιάζει κάποια διαρροή από το καπάκι , η επισκευή είναι εφικτή και οικονομική

Πριν αντικαταστήσετε τον ηλιακό σας , καλέστε μας να σας πούμε αν μπορεί να επισκευασθεί. Ο τεχνικός θα έρθει χωρίς χρέωση για έλεγχο και θα σας πει αν μπορεί αλλά και αν σας συμφέρει να το φτιάξετε.

Στις συχνές ερωτήσεις στο site μας μπορείτε να δείτε κάποιες περιπτώσεις (βλάβη συλλέκτη από παγετό, αντικατάσταση αντίστασης / θερμοστάτη , διαρροή από φλάτζα κλπ) που μπορεί να μοιάζουν με το πρόβλημα σας.

Η εμπειρία μας σε κάθε τύπο και μάρκα ηλιακού σας εξασφαλίζει την αρτιότερη τεχνικά και οικονομικά λύση. Καλέστε μας σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και ο τεχνικός θα ανταποκριθεί άμεσα έτσι ώστε να μην μείνετε χωρίς ζεστό νερό.

Ακόμα μπορούμε στις περισσότερες περιπτώσεις που αυτό είναι δυνατόν και συμφέρον , να μετατρέψουμε τον ηλιακό σας σε τριπλής ενέργειας για να ζεσταίνει και με το καλοριφέρ , ακόμα κι αν δεν είναι από την κατασκευή του ή δεν υπάρχουν σωληνώσεις από το δίκτυο θέρμανσης.


Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι η μόνη συσκευή στο σπίτι , που σας κάνει οικονομία και απόσβεση. Είναι από τις πρώτες οικολογικές συσκευές που προστατεύουν το περιβάλλον και κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη, χωρίς άγχος, αφού σε χώρες με την ηλιοφάνεια της Ελλάδας λίγες φορές τον χειμώνα θα χρειαστεί να τον ανάψουμε στο ρεύμα.

Οι νέοι επιλεκτικοί συλλέκτες έχουν μικρύνει την επιφάνεια και αυξήσει την απόδοση ακόμα και σε μέρες με λίγο ήλιο. Εάν δεν έχετε ηλιακό ή έχει χαλάσει ο παλιός σας , καλέστε μας για να έρθουμε εμείς στον χώρο σας να σας προτείνουμε από τις μάρκες που συνεργαζόμαστε αλλά και από κάποιες που εσείς έχετε επιλέξει το μέγεθος και τον τύπο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Η εμπειρία μας σε κάθε τύπο και μάρκα ηλιακού σας εξασφαλίζει την αρτιότερη τεχνικά και οικονομικά λύση. Καλέστε μας σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και ο τεχνικός θα ανταποκριθεί άμεσα έτσι ώστε να μην μείνετε χωρίς ζεστό νερό.

Επίσης, θα σας υπολογίσουμε το κόστος εγκατάστασης και των σωληνώσεων-υλικών που απαιτούνται ακριβώς χωρίς έχτρα χρεώσεις στις οικονομικότερες τιμές τις αγοράς.

Το συνεργείο μας θα σας εγκαταστήσει τεχνικά άρτια κάθε τύπο ηλιακού με την λιγότερη όχληση και καθαρά. 

(Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με τις υπηρεσίες μας , εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για την επίλυση του ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι.Στην εργασία μας χρησιμοποιούμε μόνο υλικά που καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή. Οι υπηρεσίες μας θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας εξασφαλίζουν την καλύτερη τεχνικά λύση στην πιο συμφέρουσα τιμή.)

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και περιγράψτε το πρόβλημα που έχετε με τον ηλιακό σας. Ο ειδικός τεχνικός μας θα σας αναλύσει το περιεχόμενο των απαιτούμενων εργασιών και θα σας αποστείλει μια ακριβή εκτίμηση κόστους.
Ή εναλλακτικά καλέστε στα 2177237444 , 6987290836